طراحی چربی گیر رستوران (تضمین قیمت و کیفیت)
چربی گیر رستوران و آشپزخانه/قیمت
چربی گیر رستوران، دستگاهی برای جدا کردن چربی از فاضلاب رستوران می باشد. فاضلاب رستوران، مطبخ و تالارها حاوی مقدار بسیار زیادی چربی و انواع روغن می باشد. به عنوان مثال دیگر، فاضلاب های حاصل از آشپزخانه های بیمارستان ها حاوی چربی بالایی است که با تجمع، می تواند موجبات گرفتگی لوله های جمع آوری فاضلاب را فراهم نماید لذا این مکان ها به منظور حذف چربی موجود در فاضلاب خود باید اقدام به احداث چربی گیر نمایند. در غیر این صورت باعث آلودگی های محیط زیستی و گرفتگی مسیر فاضلاب خواهند شد. طراحی چربی گیر و تعیین قیمت چربی گیر رستوران بر اساس پارامترهای مختلف شناورسازی و جداسازی ثقلی تعیین می گردد.
چربی گیر رستوران و چربی گیر آشپزخانه در ظرفیت های متفاوت قابل طراحی و ساخت می باشد. ظرفیت چربی گیر از ۵۰۰ لیتر در روز تا بیشتر از ۵۰ مترمکعب در روز قابل اجرا می باشد. چربی گیر برای مصارف کوچک خانگی تا مصارف بزرگ صنعتی ساخته می شود.
چربی گیر آشپزخانه رایمون
گروه صنعتی رایمون با دارا بودن تیمی مجرب قادر به تولید روزانه حجم بالایی از دستگاه و مخزن چربی گیر رستوران و آشپزخانه در ظرفیت های مختلف می باشد. بنا به درخواست مشتری چربی گیر فایبرگلاس و یا چربی گیر پلی اتیلن در کمترین زمان، با نازل ترین قیمت و بدون واسطه توسط تیم حرفه ای رایمون، طراحی و نصب می گردد.
ورود فاضلاب غیر متعارف از جمله روغن و چربی حاصل از رستوران ها، فست فودها، آشپزخانه و تالارها و… یکی از مشکلات اصلی شبکه فاضلاب شهری به شمار می رود. برای مثال، استفاده مجدد از فاضلاب تصفیه شده برای کشاورزی یا هر منظور دیگری که فاضلاب بیمارستانی با آن همراه بوده است تنها در صورت رعایت استانداردهای کشوری مجاز است. یا برای مثال، در اثر انتقال فاضلاب رستوران ها به چاه های جذبی، با ایجاد چربی در دیواره چاه های جذبی، قابلیت چاه در جذب فاضلاب به شدت کاهش یافته و چاه به سرعت پر می شود. بنابراین با نصب مخزن چربی گیر هزینه تخلیه چاه های جذبی به شدت کاهش می یابد.
امروزه با افزایش صنایع بزرگ صنعتی و رستوران ها که منجر به تولید فاضلاب با حجم زیادی چربی می شوند، استفاده از چربی گیر برای رعایت استانداردهای محیط زیستی و اجازه تخلیه فاضلاب در شبکه های جمع آوری فاضلاب شهری، یک امر ضروری می باشد. تصفیه چربی با استفاده از پکیج چربی گیر علاوه بر جلوگیری از گرفتگی لوله ها و چاه های جذبی، می تواند باعث حذف بوی نامطبوع فاضلاب شود. چربی گیر رستوران یا چربی گیر صنعتی در مسیر لوله قرار میگیرد به این صورت که فاضلاب خروجی که دارای چربی می باشد وارد دستگاه چربی گیر می شود و با زمان ماند مشخص، پساب بدون چربی از پکیج چربی گیر خارج می شود. چربی گیر یک واحد تصفیه مقدماتی به منظور عدم صدمه به پمپ ها، ایستگاه پمپاژ و تمامی تجهیزاتی که در مسیر قرار دارند به شمار می رود.
اساس کار چربی گیر رستوران
چربی و روغن ها دارای ساختار مولکولی بسیار سخت و قوی می باشند به همین جهت توسط میکروارگانیسم های هوازی و یا بیهوازی به راحتی قابل تجزیه نیستند. این امر بدین معنی می باشد که حتی اگر اقدام به تصفیه فاضلاب رستوران شود بدون آنکه قبل از آن جداسازی چربی و روغن انجام گیرد، عمل تصفیه فاضلاب دچار اختلال خواهد شد. بنابراین برای فاضلاب هایی با کیفیت فوق که دارای حجم زیاد چربی و روغن می باشند، طراحی چربی گیر رستوران اهمیت بسزایی دارد.
در پکیج های چربی گیر، فاضلاب پس از ورود از سبد آشغالگیر عبور می کند تا مواد معلق (مانند برنج و دانه های دیگر) از فاضلاب جدا شود. سرعت عبور جریان در چربی گیر کم و در حدود ۵۰ گالن بر دقیقه می باشد. در طی این جریان ذرات چربی و روغن به دلیل داشتن وزن مخصوص کمتر به روی سطح آمده و فاضلاب از بین بافل ها عبور و فاضلاب عاری از مواد روغنی و چربی از چربی گیر خارج می گردد.
پکیج چربی گیر و تصفیه تکمیلی پساب نفتی شرکت نفت اجرا شده توسط شرکت زیست آب پژوهش در ساری
محاسبه حجم فاضلاب تولیدی در رستوران
در رستوران ها با توجه به پارامترهایی از جمله تعداد پرس غذا، نحوه پخت و همچنین سطح بهداشت رستوران و یا آشپزخانه، حجم فاضلاب تولیدی تعیین می گردد. از طرفی در رستوران ها نیز مانند روش محاسبه فاضلاب بهداشتی بهترین روش برای برآورد میزان فاضلاب تولیدی مجموعه، میزان آب مصرفی می باشد. به طور معمول حجم فاضلاب تولیدی حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد میزان آب مصرفی مجموعه می باشد. در صورت مشخص نبودن میزان آب مصرفی با استفاده از سرانه تولید فاضلاب به ازای پخت هر پرس غذا و تعداد پرس غذای طبخ شده، حجم فاضلاب تولیدی برآورد می شود. به طور معمول در ایران سرانه تولید فاضلاب به ازای طبخ هر پرس غذا بین ۱۰ تا ۲۰ لیتر در نظر گرفته می شود.
مزایای چربی گیر رستوران گروه صنعتی رایمون
- قیمت پایین و اقتصادی
- نصب و راه اندازی آسان و قابل دفن در زمین
- وزن پایین و قابلیت حمل و جابجایی آسان
- کارایی بالا
- عدم انتشار بو
- عدم نیاز به عملیات ساختمانی
- مقاوم در برابر خوردگی و پوسیدگی
چربی گیر پلی اتیلن زیست آب پژوهش:
|
قیمت چربی گیر رستوران و آشپزخانه
قیمت چربی گیر رستوران و آشپزخانه بسته به ظرفیت فاضلاب و ابعاد چربی گیر و همچنین جنس بدنه چربی گیر متفاوت می باشد. مشتریان گرامی می توانند با شرکت زیست آب پژوهش تماس گرفته و به صورت رایگان توسط کارشناسان مشاوره دریافت کنند.
با توجه به اهمیت قیمت مخزن چربی گیر و از طرفی کیفیت و طول عمر این مخازن، شرکت زیست آب پژوهش، سازنده انواع مخازن چربی گیر، با کمک طراحان خود برترین مخازن چربی گیر را به شما معرفی خواهد کرد. با ما تماس بگیرید، مشخصات و پیش فاکتور مورد نیاز خود را دریافت کنید و پس از مقایسه خریداری فرمایید.
موارد استفاده چربی گیر
- رستوران ها
- تالارها
- تولیدی غذای آماده
- چربی گیر قصابی ها
- چربی گیر فست فودها و فود کورت ها
- شیرینی پزی ها
انواع چربی گیر
انواع چربی گیر ساخته شده در شرکت زیست آب پژوهش با توجه به نوع متریالی که در ساخت دستگاه چربی گیر اسفاده می شود متفاوت است. هر کدام از چربی گیرها مزایا و معایبی دارند و با توجه به نوع کاربری چربی گیر برای مصارف مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.
چربی گیر پلی اتیلن
چربی گیر پلی اتیلن ساخت شرکت زیست آب پژوهش علاوه بر عملکرد مناسب و راندمان بالا در حذف چربی، مناسب ترین قیمت و بیشترین عمر مفید را دارد. بدنه چربی گیر پلی اتیلن از اسپیرال، کوتیوب و کاروگیت می باشد. از جمله نکاتی که در ساخت چربی گیر پلی اتیلن خیلی اهمیت دارد اتصال لوله ها به صورت یکپارچه به واشر و کوپلر (نری و مادگی) می باشد و واشر آب بندی از جنس EPDM طبق استاندارد (ISIR 7491-EN 681) تولید می گردد. استفاده از واشر جهت آب بندی برای ساخت و همچنین با توجه به اینکه قطر خارجی کوپلینگ لوله ها مناسب انتخاب شده است حمل و جابجایی و بارگیری مخازن به راحتی انجام میشود و آسیب دیدگی به حداقل می رسد.
محل و نحوه نصب چربی گیر پلی اتیلن
چربی گیر رستوران جنس پلی اتلین به دلیل سبک بودن وزن، در هر طبقه ای از ساختمان قابل نصب است اما با توجه به مسایل بهره برداری از چربی گیر رستوران بهتر است در طبقه همکف یا در خیلی موارد زیر زمین به صورت دفنی نصب شود. چربی گیر پلی اتیلن تحمل بار خاک بدون ایجاد سازه نگهبان را دارد. این چربی گیر رستوران در زمان نصب باید طوری نصب شود که امکان دسترسی انسان به دریچه های بالایی آن باشد.
چربی گیر به دو صورت چربی گیر دفنی و چربی گیر غیر دفنی طراحی و ساخته می شود. محل نصب و اتصالات خریدار محترم میتواند در انتخاب نوع چربی گیر نقش داشته باشد.
مزایای مخزن چربی گیر رستوران پلی اتیلن
- قابلیت شستشو
- جلوگیری از انتقال شوک حرارتی
- سبک بودن و قابلیت حمل آسان
- طول عمر مفید تا ۵۰ سال
- امکان برش کاری و اعمال هر گونه تغییرات
- عملکرد فوق العاده عالی در گرفتن چربی
- جلوگیری از انتشار بو در فضا
گروه صنعتی رایمون سازنده انواع پکیج های چربی گیر پلی اتیلن و فایبر گلاس با بهترین کیفیت و نازل ترین قیمت می باشد.
جهت مشاوره و استعلام قیمت چربی گیر رستوران، آشپزخانه، تالار و… با کارشناسان زیست آب پژوهش تماس حاصل فرمایید.
۰۲۱-۴۴۱۷۹۶۰۴
۰۲۱-۴۴۱۷۹۴۵۵
۰۹۰۲۲۲۳۴۳۴۳
مطالب مرتبط در زمینه چربی گیر:
چربی گیر فاضلاب
چربی گیر DAF
چربی گیر پلی اتیلن
نوشته های مفید در زمینه چربی گیر: