چربی گیر رستوران و آشپزخانه

فاضلاب رستوران، مطبخ، آشپزخانه و تالارها به دلیل داشتن مقدار زیادی (FOGs (Fats, Oils and Greases یا به عبارتی (چربی، روغن و گریس) قبل از تخلیه به شبکه جمع آوری فاضلاب نیاز به پیش تصفیه دارند. طبق استانداردهای خروجی فاضلاب، به استناد ماده ۵ آیین نامه جلوگیری از آلودگی آب، حداکثر مجاز چربی در فاضلاب برای تخلیه به آب های سطحی، چاه جاذب و مصارف کشاورزی و آبیاری ۱۰ میلی گرم بر لیتر می باشد. استفاده از چربی گیر رستوران باعث می شود بیش از ۹۰ درصد چربی و مواد روغنی موجود در فاضلاب حذف گردد.

GI with baffle A 1 300x148 - چربی گیر رستوران

همچنین تخلیه فاضلاب های حاوی مواد روغنی و چربی مانند فاضلاب رستوران به چاه جذبی باعث می شود که چربی ها بر روی دیواره خاک درون چاه و در بین منافذ شن و ماسه نفوذ و رسوب کنند و چاه خاصیت جذب خود را از دست می دهد و این امر موجب ایجاد مشکلات زیست محیطی بسیاری خواهد شد.

چربی گیر رستوران نیازی به فرآیندهای پیچیده شیمیایی و یا بیولوژیکی برای جداسازی چربی از جریان فاضلاب نداشته و عمل جداسازی به صورت ثقلی و بر اساس وزن مخصوص فاضلاب و چربی و تفاوت بین آن ها انجام می گردد. هنگامی که فاضلاب از طریق لوله های ورودی به چربی گیر وارد می شود، جریان بسیار آرام بوده و همچنین دما کاهش می یابد و به همین دلیل چربی ها و مواد روغنی به صورت جامد درآمده و جداسازی آن ها بهتر صورت می گیرد.

CBI WP GT 20 2 300x253 - چربی گیر رستوران

مزایای چربیگیر رستوران:

۱- قابل نصب بر روی زمین و یا به صورت دفنی

۲- راندمان بیش از ۹۰ درصد در حذف چربی

۳- عدم انتشار بو

۴- قابل حمل و نصب آسان

۵- مقاوم در برابر خوردگی و پوسیدگی

گروه صنعتی رایمون سازنده انواع پکیج های چربی گیر پلی اتیلن و فایبر گلاس با بهترین کیفیت می باشد.
هدف ما ارائه خدمات با محوریت خلق ارزش های برتر برای گروه مشتریان می باشد.

مطالب مرتبط در زمینه چربی گیر:

چربیگیر

چربیگیر فاضلاب

چربیگیر DAF

طراحی چربی گیر رستوران

چربی گیر پلی اتیلن

نوشته های مفید در زمینه چربی گیر:

تصفیه فاضلاب

تصفیه فاضلاب به روش لجن فعال

روش های تصفیه فاضلاب

پکیج فاضلاب

کتاب تصفیه فاضلاب

تصفیه فاضلاب صنعتی

سپتیک تانک

پکیج کلرزنی

این صفحه را به اشتراک بگذارید